Welkom bij Fysiotherapie De Vos. In Spijkenisse al meer dan 30 jaar specialist in beweging.
Ons team
Sjaak de Vos

Is 30 jaar geleden de praktijk gestart. Heeft alle ups en downs in de fysiotherapie meegemaakt. Werkt als fysiotherapeut/manueeltherapeut, en houdt zich bezig met het management van de praktijk. Sjaak woont sinds z'n jeugd in Spijkenisse, is getrouwd met Hanneke en heeft 3 kinderen. Hobby's zijn hardlopen, squash en vissen.

 info@fysiodevos.nl

Etienne van Buijtenen

Werkt al sinds 1990 als fysiotherapeut/manueeltherapeut bij Fysiotherapie de Vos. Heeft zich ontwikkelt tot een onmisbare schakel, en is al jarenlang het medegezicht van de praktijk. Etienne werkt veel met chronische pijnpatienten, en heeft goede contacten met pijnpoli Ikazia. Hij is gespecialiseerd in dry-needling, een uiterst effectieve therapievorm. Etienne woont in Schiedam, is getrouwd en heeft twee dochters. Heeft als hobby karpervissen.

 etienne@fysiodevos.nl

Sven van Deelen

Sven werkt sinds 2010 bij Fysiotherapie de Vos. Sven heeft zijn werkzaamheden bij fysiotherapie de Vos de eerste jaren gecombineerd als fysiotherapeut op een revalidatie afdeling.
Hij is gespecialiseerd in medical taping (curetape), sport revlidatie, neuro-revalidatie en gangbeeldanalyse en looptraining. Daarnaast heeft hij ook ervaring met het behandelen van chronische pijnpatiŽnten.
Sven werkt zowel in onze vestiging vlinderveen als in Mpoint, ook is hij actief op vv. Spijkenisse in een ondersteunende rol van de medische staf.
Woont in Rotterdam. Hobby: voetballen bij RKSV "WCR"

 sven@fysiodevos.nl


Djon Heinemann

Djon is sinds 2011 bij ons werkzaam als fysiotherapeut hij is gespecialiseerd in (sport) revalidatie, dry needling en het mulligan concept, ook past hij medical taping (cure tape) toe. Hij heeft een sport opleiding als achtergrond met de specialisatie bewegingsagogiek. In het verleden heeft hij gewerkt als fitnessinstructeur judo- en zwemleraar.

Zijn eigen sporten zijn boksen en fitness. Djon werkt 5 dagen per week en is actief op beide locaties. Hij woont in Hoogvliet.


 djon@fysiodevos.nl

Rene Sloof

Renť heeft na zijn opleiding tot algemeen fysiotherapeut ervaring opgedaan in een eerstelijnspraktijk in Rotterdam Noord en een privťkliniek waarbij hij cliŽnten heeft begeleid na orthopedische en neurochirurgische operaties. Hij is werkzaam op de vlinderveen voor 4 dagen, daarnaast geeft hij cursussen leefstijlcoaching aan andere paramedici. Renť heeft zich gespecialiseerd in Dry Needling.


 rene.sloof@fysiodevos.nl

Shadťe van Opstal

Shadťe is werkzaam als fysiotherapeut bij ons in de praktijk nadat ze in 2015 succesvol haar studie heeft afgerond. Daarvoor heeft ze jaren als fitness instructrice gewerkt bij M.Point Life Style Center.

Ze werkt op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag op locatie M-point.

Tevens werkt ze op woensdag middag op locatie Vlinderveen. 


Haar hobby's zijn fitness en voetballen. shadee.van.opstal@fysiodevos.nl