Welkom bij Fysiotherapie De Vos. In Spijkenisse al meer dan 30 jaar specialist in beweging.
Actueel nieuws
16-09-2017 - Nieuw in de praktijk

Aangenaam! Mijn naam is Jeroen de Vos. Ik ben opgeleid aan de Universiteit voor Humanistiek in het begeleiden van mensen met levensvragen. In die hoedanigheid heb ik A-LETHEIA opgericht. Een praktijk voor jongvolwassenen met zingevingsproblemen. Vaak gaat het om jongeren die ogenschijnlijk alles mee hebben. Een goede relatie, een sprankelende carrière, een woning met een leaseauto voor de deur, een leuk sociaal leven… maar tóch is er van binnen die onrust en lopen ze met vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik nu écht? Loop ik nog op schema? Wat moet ik kiezen? Is dit het nu?

 

Bij veel jongvolwassenen leidt dit tot psychosomatische klachten: lichamelijke stress- en spanningsklachten zonder een duidelijk lichamelijke oorzaak. Bij Fysiotherapie De Vos zien we dat deze jongeren zich laten behandelen, zodat ze weer (even) door kunnen. Maar om naast de aandacht voor lichamelijke gezondheid ook meer aandacht te hebben voor de mentale gezondheid van mensen, is besloten om onze handen ineen te slaan. Op deze manier biedt Fysiotherapie de Vos een meer integrale vorm van zorg. Aandacht voor lichaam én geest dus.

 

Dit betekent dat uw fysiotherapeut in de toekomst een beroep kan doen op de expertise van A-LETHEIA.

Op het moment dat uw fysiotherapeut vermoed dat de lichamelijke klachten te maken hebben met uw mentale gezondheid, kan uw fysiotherapeut het voorstel doen om eens een vrijblijvend gesprek met mij aan te gaan. Dan komt u bij mij langs om eens vanuit een andere invalshoek naar uw problemen te kijken. 

 

Aan welke begeleiding moet u denken? A-LETHEIA biedt begeleiding bij:

 

  • Psychosomatische klachten

  • Quarterlife Crisis

  • Burn-out klachten

  • Het maken van keuzes

  • Veranderingen in je leven

 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem gerust contact op.

 

06 48 499 567

info@a-letheia.com

www.a-letheia.com

Spijkenisse / Rotterdam

 


Nieuws
Laatste tweets