Welkom bij Fysiotherapie De Vos. In Spijkenisse al meer dan 30 jaar specialist in beweging.
Partners


 • Abakus

  Abakusģ is een webbased elektronisch patiŽntendossier dat fysiotherapeuten ondersteunt in het klinisch redeneren en besluiten, en het objectiveren en registreren van fysiotherapeutische uitkomstmaten in nauwe samenwerking met de patiŽnt of zijn vertegenwoordiger.

  Abakus kent naast de toegang voor de therapeut ook een toegang voor de patiŽnt. Zo kan de therapeut vragenlijsten voor de patiŽnt klaarzetten in het patiŽntengedeelte van het dossier, die de patiŽnt thuis alvast kan invullen. Automatisch worden de uitkomsten dan in het dossier opgenomen, hetgeen de therapeut weer kan raadplegen. Ook kan de therapeut de patiŽnt via deze ingang informeren over bijvoorbeeld oefeningen, eventueel in combinatie met beeldmateriaal.


 • Annatommie

  U herstelt het best met een snelle en goede behandeling. annatommie biedt sinds 2003 kwalitatief hoogstaande diagnose en behandeling van bewegingsklachten binnen de verzekerde zorg. Met een gespecialiseerd team werken we snel maar zorgvuldig.

  Bij de annatommie fysiotherapeut kunt u direct terecht. Met een verwijzing van uw arts mag u altijd kiezen voor een afspraak bij annatommie; bij de orthopedisch chirurg of voor een MRI. In de ontspannen sfeer van onze centra draait alles erom dat u zo snel mogelijk weer volop in beweging bent.

  Wij zijn een partnerpraktijk in het fysionetwerk van annatommie.


 • Fydee

  Fydee Nederland bedient en ontzorgt ruim 200 fysiotherapiepraktijken verspreid over Nederland. Fydee Nederland staat klaar voor praktijken en fysiotherapeuten die streven naar een efficiŽnte kwaliteitszorg, de beste kwaliteit voor hun klanten en een goed lopende praktijk.

  Wij zijn aangesloten bij Fydee Nederland.


 • KNGF - Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie

  Al sinds 1889 behartigt het KNGF voor ruim 22.000 aangesloten fysiotherapeuten de belangen op beroepsinhoudelijk, sociaal-maatschappelijk en economisch gebied. Het KNGF heeft als doel om de voorwaarden te scheppen waardoor fysiotherapeutische zorg van goede kwaliteit gerealiseerd wordt, die toegankelijk is voor de gehele Nederlandse bevolking, met erkenning van de professionele deskundigheid van de fysiotherapeut.


 • M.Point Life Style Center

  Wij werken nauw samen op op het gebied van (sport)revalidatie met M.Point Life Style Center.

  Onze praktijk binnen M.Point heeft een separate ingang - uiteraard rolstoeltoegankelijk - met een eigen behandelruimte en toegang tot de fitness-ruimte voor oefentherapie en revalidatie. Er zijn volop parkeermogelijkheden op eigen terrein.